آخرین محصولات
پاورپوینت درس دوازدهم پیام های آسمان پایه ی نهم دوره ی اول متوسطه
پاورپوینت درس یازدهم پیام های آسمان پایه ی نهم دوره ی اول متوسطه
پاورپوینت درس دهم پیام های آسمان پایه ی نهم دوره ی اول متوسطه
پاورپوینت درس نهم پیام های آسمان پایه ی نهم دوره ی اول متوسطه
پاورپوینت درس هشتم پیام های آسمان پایه ی نهم دوره ی اول متوسطه
پاورپوینت آنزیم بری و بلانچینگ
پاورپوینت آنزیم بری و بلانچینگ
شامل 21 اسلاید و درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش
فهرست برخی از مطالب:
تاریخچه نگهداری مواد غذایی
آنزیم چیست
بلانچینگ چیست؟
بلانچينگ با آب داغ يا آب جوش
و... .
بخشی از متن پاورپوینت:
تاریخچه نگهداری مواد غذایی
- يخ زدن و نگهداري مواد غذايي با استفاده از سرما از روش هاي بسيار قديمي است. در قرن 19 مخلوط يخ و نمک جهت ايجاد دماي پايين تر از يخ خالص معمول گرديد.
- در سال 1920 کلارنس بردسي (clarence birdseye) تحقيقات گسترده اي در زمينه فرآيند انجماد سريع تجهيزات فرآيند هاي يخ زده و بسته بندي مواد غذايي منجمد انجام داد
- و پس از چند سال واحدهاي فريزر خانگي ابداع شد و امروزه به دليل زندگي در جوامع صنعتي و صرفه جويي در وقت، روش انجماد کردن مواد غذايي به سرعت رو به گسترش است.
فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید
آنزیم بری و بلانچینگ_1701066631_63964_7162_1149.zip0.43 MB |
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد
دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 20,000 تومان
پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت