پاورپوینت تكنولوژي توليد فرآورده های گوشتي(كالباسهاي حرارت ديده)
پاورپوینت تكنولوژي توليد فرآورده های گوشتي(كالباسهاي حرارت ديده)

پاورپوینت تكنولوژي توليد فرآورده های گوشتي(كالباسهاي حرارت ديده)

شامل 29 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش

فهرست برخی از مطالب:

كالباس هاي حرارت ديده

مواد تشكيل دهنده و افزودني كالباس حرارت ديده

براي حفظ ظرفيت بالاي نگهداري آب چند كار را مي توان انجام داد:

2ـ چربي

3ـ نمك

4ـ املاح اسيدهاي خوراكي

و... .


بخشی از متن فایل پاورپوینت:

  • فرآورده هاي گوشتي به فرآورده هايي اطلاق مي شود كه حداقل نيمي از آن را گوشت تشكيل داده باشد. از نظر تكنولوژي فرآورده هاي گوشتي را به چهار دسته تقسيم مي كنند :
  • 1ـ كالباس هاي حرارت ديده
  • 2ـ كالباس هاي خام
  • 3ـ كالباس هاي پخته
  • 4ـ گوشت هاي عمل آمده


  • تقريباً كليه كالباس و سوسيس هاي تهيه شده در كارخانه هاي فرآورده هاي گوشتي كشور ما از نوع حرارت ديده مي باشند. كالباس و سوسيس (sausage) از نظر تكنولوژي اختلاف شاياني ندارند ومهمترين اختلاف آنها قطر پوشش است كه در كالباس بيشتر بوده و نيز ميزان آب افزودني است كه در سوسيس معمولاً بيشتر است.
فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

تكنولوژي های توليد فرآورده گوشتي (كالباسهاي حرارت ديده)_1698670018_63654_7162_1386.zip0.94 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 20,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت