پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن
پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن

پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن

شامل 45 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش

فهرست برخی از مطالب:

چگونگی تبدیل عضله به گوشت

گوشت هایDFD(تیره-سفت-خشک)

گوشت های PSE( نرم, رنگ پریده و مترشح)

ویژگی های گوشت تازه

جمود نعشی

مکانیسم عمل ریگورمورتیسمی به صورت زیر است:

مراحل جمود نعشی( ریگورمورتیسم):

و... .


بخشی از متن فایل پاورپوینت:

چگونگی تبدیل عضله به گوشت

  1. مهمترین تغییرات بعد از کشتار

1-) قطع جریان خون

الف) تبادل حرارت

ب) اکسیژن به بافت نمی رسد

ج) نرسیدن مواد جهت تولید متابولیسم

د)زمانی که جریان خون قطع می شود

متابولیسم هایی که از سلول ها تولید شده خروج نمی یابد.

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن_1698639174_63489_7162_1050.zip3.18 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 25,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت