پاورپوینت تغذیه و ارزش مواد غذایی
شامل 68 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش
فهرست برخی از مطالب:
مقدمه:
شیر:
راهکاری برای ترغیب کودکان به مصرف شیرهای طعم دار
اهمیت مصرف شیرهای طعم دار در سالم ماندن دندانها:
اهمیت مصرف شیرهای طعم دار در مکانیسم قلبی:
بررسی شیرین کننده ها در شیرهای طعم دار:
دیگر شیرین کننده هایی که بجای شکر می توان استفاده کرد عبارتنداز:
و... .
بخشی از متن فایل پاورپوینت:
مقدمه:
در حال حاضر انواع متنوعی از شیرهای طعمدار با طعم کاکائو،توت فرنگی ،وانیل، موز،تمشک، شیر آبجو،قهوه و ...در بازار مصرف وجود دارند که محبوبترین آنها شیر کاکائو است. شیر طعمدار به صورت کامل(پرچرب)یا بــــدون چربـــی تولیــــد میشود. اما طی دهه گذشته رشد تولید شیر طعمدار در دنیا غالبا" در بین انواع کم چرب و بدون چربی بوده است.
شیر:
شير حاوي كلسيم است و در برابر سرطان روده بزرگ، نقش محافظتي ايفا ميكند. يكي از دلايل ابتلا به سرطان روده بزرگ و پوكي استخوان عدم مصرف شير است. ديواره عضلاني روده بزرگ در اثر كمبود كلسيم به مرور زمان تخريب ميشود و فرد مبتلا به اين سرطان مي گردد. ويتامين د،پروتئين ،اسيد "لينولئينك كنژوگه" و اسيد "بوتيريك" از ديگر مواد معدني است كه مانع تخريب اين ديواره ميشود. پوكي استخوان نيز از عوارض منفي مصرف نكردن شير است زماني كه ميزان كلسيم بدنانسان پايين باشد، بدن به علت فوريت فيزيولوژيكي از طريق هورمونهاي پاراتيروئيد استخوان، كلسيم آزاد ميكند و فرد دچار پوكي استخوان ميشود. استخوانهاي بدن بيش از هر چيز به مواد معدني كلسيم، منيزيم و پتاسيم نياز دارد كه اين مواد نيز در شير وجود دارد.
تغذیه و ارزش مواد غذایی_1698594356_63434_7162_1630.zip0.64 MB |