آخرین محصولات
پاورپوینت درس دوازدهم پیام های آسمان پایه ی نهم دوره ی اول متوسطه
پاورپوینت درس یازدهم پیام های آسمان پایه ی نهم دوره ی اول متوسطه
پاورپوینت درس دهم پیام های آسمان پایه ی نهم دوره ی اول متوسطه
پاورپوینت درس نهم پیام های آسمان پایه ی نهم دوره ی اول متوسطه
پاورپوینت درس هشتم پیام های آسمان پایه ی نهم دوره ی اول متوسطه
پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی
پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی
شامل 27 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش
فهرست برخی از مطالب:
انواع روشهاي پخت:
انواع كباب كردن:
روشهاي حرارت مرطوب:
جوشاندن:
تأثير اندازه مواد غذايي روي كاهش مواد مغذي در هنگام پخت:
و... .
بخشی از متن فایل پاورپوینت:
پختن نه تنها بو و ظاهر مواد غذايي را بهبود مي بخشد بلكه مي تواند قابليت هضم آنها را نيز افزايش دهد. براي مثال ، گوشت سفت چنانچه با روش مناسبي طبخ شود، نرم تر ميشود و اين عمل جويدن و هضم آن را آسانتر مي كند.
همچنين در عمل پخت تغييراتي در ميزان مواد مغذي موجود درماده غذايي رخ مي دهد كه اين تغييرات بستگي زيادي به روش پخت و حالت فيزيكي ماده غذايي دارد.عوامل كه دركاهش مواد مغذي مؤثر هستند شامل اين موارد است .
- عملياتي كه قبل از پختن ،روي ماده غذايي انجام مي شود.
- مدت زمان پخت ماده غذايي
- مقدار مايع مورد استفاده براي طبخ ماده غذايي
- مدت زماني كه غذا داغ نگه داشته مي شود يا در معرض هواي آزاد قرار مي گيرد تا مصرف شود.
انواع روشهاي پخت:
- جوشاندن (BOILING)
- نيم جوش كردن (SIMMERIN)
- آب پز (POACHING)
- بخار پز كردن(STEAMING)
- بلانچ (BLANCH)
- پختن در زودپز(PRESSURE COOKING)
- پختن در مايكروويو MICROWVING):)
- آرام پز كردن (BRAISE)
- تفت دادن (SAUTEING)
- سرخ كردن معمولي (PAN FRYING)
- سرخ كردن عميق (DEEP FRYING)
- بريان كردن(POASTING)
- كباب كردن
فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید
انواع روشهای طبخ مواد غذایی_1698588100_63372_7162_1687.zip0.15 MB |
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد
دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 20,000 تومان
پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت