پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی
پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی

پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی

شامل 27 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش

فهرست برخی از مطالب:

انواع روشهاي پخت:

انواع كباب كردن:

روشهاي حرارت مرطوب:

جوشاندن:

تأثير اندازه مواد غذايي روي كاهش مواد مغذي در هنگام پخت:

و... .


بخشی از متن فایل پاورپوینت:

پختن نه تنها بو و ظاهر مواد غذايي را بهبود مي بخشد بلكه مي تواند قابليت هضم آنها را نيز افزايش دهد. براي مثال ، گوشت سفت چنانچه با روش مناسبي طبخ شود، نرم تر ميشود و اين عمل جويدن و هضم آن را آسانتر مي كند.

همچنين در عمل پخت تغييراتي در ميزان مواد مغذي موجود درماده غذايي رخ مي دهد كه اين تغييرات بستگي زيادي به روش پخت و حالت فيزيكي ماده غذايي دارد.عوامل كه دركاهش مواد مغذي مؤثر هستند شامل اين موارد است .

  • عملياتي كه قبل از پختن ،روي ماده غذايي انجام مي شود.
  • مدت زمان پخت ماده غذايي
  • مقدار مايع مورد استفاده براي طبخ ماده غذايي
  • مدت زماني كه غذا داغ نگه داشته مي شود يا در معرض هواي آزاد قرار مي گيرد تا مصرف شود.

انواع روشهاي پخت:

  • جوشاندن (BOILING)
  • نيم جوش كردن (SIMMERIN)
  • آب پز (POACHING)
  • بخار پز كردن(STEAMING)
  • بلانچ (BLANCH)
  • پختن در زودپز(PRESSURE COOKING)
  • پختن در مايكروويو MICROWVING):)
  • آرام پز كردن (BRAISE)
  • تفت دادن (SAUTEING)
  • سرخ كردن معمولي (PAN FRYING)
  • سرخ كردن عميق (DEEP FRYING)
  • بريان كردن(POASTING)
  • كباب كردن
فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

انواع روشهای طبخ مواد غذایی_1698588100_63372_7162_1687.zip0.15 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 20,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت