پاورپوینت كاهش ضايعات محصولات كشاورزي
شامل 70 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش
فهرست برخی از مطالب:
شرح وظايف دفتر امور كاهش ضايعات محصولات كشاورزي
تعريف ضايعات
انواع ضايعات :
امنیت غذایی
Food Security
سیستم غذا و تغذیه
افزایش غیرخطی میزان اضافه تولید محصولات کشاورزی برای جبران ضایعات
فرآیند طرح جامع کاهش ضایعات محصولات کشاورزی
و... .
بخشی از متن فایل پاورپوینت:
موارد قانوني مرتبط با ضايعات محصولات كشاورزي و امنيت غذايي در قانون برنامه چهارم
- بند ه ماده 18
حمايت از گسترش صنايع تبديلي و تكميلي بخش كشاورزي به نحوي كه در صد محصولات فرآوري شده حداقل به ميزان دو برابر وضع موجود افزايش يافته و موجبات كاهش ضايعات به ميزان ( 50 % ) فراهم گردد.
- بند د ماده 84 :
دولت موظف است ‘ به منظور نهادينه كردن مديريت ‘ سياستگذاري ‘ ارزشيابي و هماهنگي اين قلمرواز جمله : امنيت غذا و تغذيه كشور ‘ تامين سبد مطلوب غذايي و كاهش بيماري هاي ناشي از سوء تغذيه و گسترش سلامت همگاني در كشور ‘ افدامهاي ذيل را به عمل آورد:
- ايمني غذا
- كاهش ضايعات مواد غذايي از توليد به مصرف
شرح وظايف دفتر امور كاهش ضايعات محصولات كشاورزي
- تهيه و تدوين استراتژی، خط مشی ها، سياستها و برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت مورد نياز مديريت کاهش ضايعات محصولات کشاورزی در چارچوب سند ملّی توسعه بخش کشاورزی و پیگيری تصويب آن در مراحع ذيربط
- ايجاد هماهنگی امور کاهش ضايعات در وزارت متبوع و ساير دستگاهها و مراکز مرتبط.
- هدايت و ساماندهی امور عمليات زنجيره پس از برداشت محصولات کشاورزی.
- انجام مطالعات و تحقيقات لازم در خصوص تعيين وضعیيت عوامل و ميزان ضايعات هر يک ازعمليات بعد از برداشت و ارائه راهکارهای مناسب و کنترل مستمر.
- تهيه و تدوين شاخص های کيفی و استاندارد مرتبط با فرآيند عمليات پس از برداشت محصولات کشاورزی.
- انجام اقدامات لازم جهت دستيابی و بکارگيری يافته های جديد و فن آوری های نوين و استفاده از تجارب ساير کشورها در عمليات پس از برداشت محصولات کشاورزی.
- انجام اقدامات لازم به منظور تجهيز و بهبود شبکه های حمل و نقل و پايانه های توزيع و صادراتی خاص توليدات کشاورزی.
- همکاری در برقراری و اجرای نظام تضمين کيفيّت محصولات کشاورزی با مراجع ذيربط.
- حمايت از توسعه و ايجاد ايستگاههای جمع آوری محصولات کشاورزی.
- تهيّه و تدوين ضوابط و دستورالعمل فنّی و تکنولوژيکی و ارائه الگوههای مصرف محصولات کشاورزی.
- ايجاد، توسعه و راهبری بانکهای آمار و اطلاعات و اطلاع رسانی در چارچوب نظام اطلاع رسانی وزارت متبوع و ارائه خدمات فنی و مشاوره ای به بهره برداران و کشاورزان.
كاهش ضايعات محصولات كشاورزي _1698574429_63339_7162_1339.zip1.18 MB |