پاورپوینت بهداشت درحوادث و سوانح
شامل 69 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش
فهرست برخی از مطالب:
مقدمه
نيازهاي غذايي انسان در شرايط اضطراري
جدول2-ميزان حداقل انرژي اضطراري توصيه شده براي افراد سالم در شبانه روز
بررسي وضعيت تغذيه ومشکلات اساسي آن :
صورتهاي مختلف امداد غذايي:
تغذيه مکمل :
تغذيه آوارگان:
تامين غذا براي روزهاي اوليه شروع بحران:
تامين غذا بعد از استقرار در اردوگاه :
انواع مواد غذايي:
- عوارض مصرف مواد غذايي ناسالم وغير مطمئن وعدم دسترسي به غذا:
اقدامات لازم هنگام بروز مسموميت
تو صيه هاي مهم بهداشتي در خصوص تغذيه هنگام بحران:
در بعضي مکانها نظارت وتوجه خاص مامورين بهسازي ضرورت دارد :
بيماريهايي که از طريق مواد غذايي به انسان منتقل مي شود :
پيشنهاداتي در رابطه با جلوگيري از گسترش بيماريهاي انگلي:
تاثير نوع بلايا بر نوع مشکلات غذايي:
و... .
بخشی از متن فایل پاورپوینت:
تغذيه و بهداشت در سوانح:
مقدمه :
نياز انسان به آب وغذا همانند نياز او به هوا يک نياز بي وقفه و اساسي است و به همين لحاظ همواره ودر همه جا ونيز تحت هر شرايطي از جمله هنگام وقوع بلاياي طبيعي يا دست ساخته بشر نيز مساله تغذيه به عنوان يک ضرورت غير قابل چشم پوشي مطرح است از سوي ديگر و با وجود پيش بيني هاي پيشگيرانه وقوع بلايا همچون سيل زلزله ،انفجارات ، جنگها و دشواريهاي جدي ديگر همواره محتمل است ، لذا ضرورت آگاهي وآمادگي براي رويارويي منطقي با آنها از جمله در مساله تغذيه و امداد هاي غذايي براي بلا ديدگان به خوبي احساس ميشود گاهي تاخير در تامين آب وغذاي سالم دست کم در حداقل ضرورت به خصوص نزد گروههاي آسيب پذيري که از اصل حادثه جان سالم به دربرده اند، ممکن است حيات وسلامت آنها به طور جدي به مخاطره افکند نکته قابل ذکر ديگر اينکه وجود دستگاههاي مسئول براي امداد و مقابله با پيامدهاي بلا زدگي اگر چه يک تکيه گاه اطمينان بخش براي جامعه است .
بهداشت درحوادث و سوانح _1686638654_61811_7162_1712.zip0.48 MB |