پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع
شامل 26 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش
فهرست برخی از مطالب:
روشهای نگهداری مواد غذایی
اشعه دهی(Irradiation )
مزایای اشعه دهی
دوز جذب شده
روش های اشعه دهی
کاربرد اشعه دهی در مواد غذایی
غلات:
مزایای اشعه دهی
محدودیت های اشعه دهی
تشعشعات مورد استفاده درصنایع غذایی
عوامل مؤثر بر كارایی اشعه ماوراء بنفش
انواع تشعشعات یونیزه
اشعه گاما وكاتدی
اثرمیكروب كشی دوز مشخصی از اشعه به عوامل زیر وابسته است:
بعضی از تغییراتی كه دراثر استریلیزاسیون مواد غذایی با اشعه به وجود می آیند عبارت انداز:
موارد استفاده از تکنیک های هسته ایی در حفظ و نگهداری مواد غذایی و افزایش تولید :
مایکرو ویو در صنایع غذایی
اثرات کلی پرتوهای یونیزه
کاربرد پرتوهای یونیزه
و... .
بخشی از متن فایل پاورپوینت:
روشهای نگهداری مواد غذایی
- الف)روشهای فیزیکی
در نگهداری مواد غذایی به روش فیزیکی از گرما ، سرما و تشعشع استفاده می شود.
- ب)روشهای شیمیایی
نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع _1685190917_61321_7162_1260.zip0.55 MB |