پاورپوینت محصولات شیر اسیدی شده (ترش شده)
شامل 25 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش
فهرست برخی از مطالب:
::: مقدمه :::
اهمیت :::
انواع :
تکنولوژی تولید ماست:
1 ) کشت های آغازگر:
2 ) آماده سازی کشت:
3 ) استاندارد کردن ماده خشک:
4) حذف آب با تبخیر:
5 ) حذف آب با فیلتراسیون غشایی :
6) افزودن پودر شیرخشک یا کنسانتره
7 ) هواگیری:
8 ) هموژنیزاسیون:
9 ) فرآیند حرارتی:
10 ) تلقیح:
11 ) تخمیر:
12 ) سرد کردن:
13 ) افزودنی ها:
14 ) نگهداری:
15 ) برچسب زنی:
16 ) انبارکردن و انتقال :
تکنولوژی تولید کفیر:
توليد دوغ كره
تکنولوژی توليد :
بخشی از متن فایل پاورپوینت:
::: مقدمه :::
محصولات شیر اسیدی شده از شیر پاستوریزه یا خامه پاستوریزه تهیه میشود . همه محصولات شیر اسیدی شده دارای یک خصوصیت مشترک هستند آن هم حضور اسید لاکتیک تشکیل شده بوده که منتهی به انعقاد پروتئین شیر می شود .
محصولات شیر اسیدی شده (ترش شده)_1684667202_61162_7162_1381.zip1.33 MB |