پاورپوینت شکلات و انواع آن
شامل 69 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش
فهرست برخی از مطالب:
تاريخچه شكلات
تعريف شكلات:
شكلات ساده:
شكلات تيره(تلخ):
شكلات شيري:
شكلات سفيد:
- مخلوط كردن مواداوليه در خميرگير (mixing):
- تصفيه كردن(refining)
تصفيه كننده پنج غلتكي:
مخلوط كردن ثانويه مواد در ميكسرها(mixing)
ورز دادن شكلات در دستگاه كنچ: (counching)
تمپرينگ شكلات (pre- cristalization or tempering)
پنينگ(paning)
و... .
بخشی از متن فایل پاورپوینت:
شكلات يكي از پر مصرف ترين مواد خوراكي جهان است. كافي است در نظر آوريم كه اروپايي ها بطور متوسط سالانه 9 كيلو شكلات مي خورند و اين رقم در سال به بيش از 2 ميليون تن در سال مي رسد.يك پوند شكلات ( معادل 59/453 گرم) در حدود 2515 كيلو كالري انرژي را تامين مي كند. تركيب متوسط شكلات به اين قرار است: پروتئين 8/4 درصد , چربي 5/32 درصد , كربوهيدرات 5/59 درصد و تئوبرومين 25/1 درصد.شكلات يك ماده مغذي است و به دليل طعم لذت بخش آن در ساير فرآورده هاي مختلف و به اشكال مختلف مورد استفاده قرار ميگيرد.
شکلات و انواع آن_1684666708_61155_7162_1916.zip0.55 MB |