پاورپوینت کنسرو ماهی
پاورپوینت کنسرو ماهی

پاورپوینت کنسرو ماهی

شامل 16 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش

فهرست برخی از مطالب:

ويژگي‌هاي استاندارد مواد اوليه:

فرآيند توليد:

ارزش غذايي:

ويژگي‌هاي استاندارد فرآورده نهايي:

مراحل تهیه کنسرو ماهی »

مسموميت هاي ناشي از كنسرو ماهي

الف – فساد هيستامينيك

ب – فساد ناشي از باكتري بي هوازي ( بوتولينوم )


بخشی از متن فایل پاورپوینت:

در کنسرو ماهی از ماهی های مختلفی استفاده می شود از

جمله ماهی تون،ساردین،سالمون وچند گونه دیگر

ماهي تون:

انواع ماهي تون از خانواده اسکومبرویيد(Scombridae) و از ماهي‌هاي دريايي مي‌باشند که در اقيانوس کبير، هند، اطلس و بعضي درياهاي وابسته به اين اقيانوس‌ها از جمله آب‌هاي جنوبي ايران(درياي عمان، تنگه هرمز و قسمتي از خليج‌فارس) پراکنده‌اند که داراي جنس و گونه‌هاي متعددي مي‌باشند.

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

کنسرو ماهی_1684392334_61117_7162_1067.zip0.56 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 10,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت