پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش
پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش

پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش

شامل 24 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش

فهرست برخی از مطالب:

مقدمه:

فواید کشمش :

ارقام خشکباری :

روشهای تولید کشمش:

مراحل تمیز کردن کشمش


بخشی از متن فایل پاورپوینت:

مقدمه:

  • خشک کردن مواد غذایی در دنیا یک امر عادی و حتی ضروری جلوه می کند و بسیاری از مواد غذایی ، میوه ها، انواع سبزیجات و حتی ضایعات صنایع غذایی را مانند تفاله های میوه بعد از کنسانتره و ... را خشک می کنند.
  • انگور خشک شده که همه به نام کشمش مي شناسند، قرن ها پيش به وجود آمده است. کشمش در ايران و مصر در 2000 سال قبل از ميلاد ، توليد شده بود.
  • ايران بعد از آمريكا و تركيه سومين توليدكننده كشمش و دومين و پرسابقه‌ترين صادركننده اين محصول در دنيا است، اين در حالي است كه در سال گذشته صادرات كشمش نزديك به 220ميليون دلار ارز وارد كشور كرده است.
  • کشمش خشکباری خشک مغذي است و مانند ديگر خشکبارها در تمام سال يافت مي شود و يك محصول پر مصرف مي باشد.
  • کشمش علاوه بر مصرف خوراکی به عنوان مصرف غذایی در داخل کشور به صورت کشمش پلویی و در داخل شیرینی و نیز مصرف آن به صورت آجیل و در صنايع الكلي نیز کاربرد دارد و به دلیل مصرف آن درخارج از کشور بویژه در کشورهای اروپایی و کشور های حاشیه خلیج فارس و چین یکی از ارقلام مهم صادراتی محسوب می شود.
فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

فرآیند تولید و بسته بندی کشمش_1684391529_61112_7162_1200.zip0.33 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 15,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت