پاورپوینت عسل
شامل 13 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش
فهرست برخی از مطالب:
عسل
شهد
زهر زنبور عسل
موم زنبور عسل
بره موم چیست؟
عسل برگ یا عسلک
بخشی از متن فایل پاورپوینت:
عسل
- عَسَل که آن را به فارسی اَنگَبین گویند مایعی شیرین و گرانرو است که زنبورعسل از شهد گلها تولید میکند.
- عسل مهمترین منبع مواد قندی شناخته شدهاست و پانزده نوع قند دارد که مهمترین آنها فروکتوز، گلوکز و ساکاروز است. در مجموع یک کیلوگرم عسل ۳۲۵۰ کالری حرارت و انرژی دارد. عسل به لحاظ داشتن برخی مواد تخمیری در تبادلات غذایی و کمک به هضم غذا بالاترین مرتبه را در میان غذاها دارد، از این دسته مواد میتوان به آمیلاز، اینورتاز، کاتالاز و پراکسیداز اشاره کرد. همچنین عسل دارای ویتامینهای بسیاری از جمله وستامینهای B۲ ،B۵ ،B۴، نیاسین، پریدوکسین و ویتامینهای C ،K ،E ،A است.
üمیزان این ویتامینها در عسل زیاد نیست؛ با این حال کافی و مفید است. عسل دارای انواع پروتئین، اسیدهای آمینه، اسیدهای آلی مثل اسید فرمیک و مشتقات کلروفیل و مقداری آنزیم و رایحههای معطر است. املاح معدنی در عسل فراوانند؛ از جمله کلسیم، پتاسیم، سدیم، منگنز، آهن، کلر، فسفر، گوگرد و ید.
ü
üبسیاری از پژوهشگران تأکید دارند که عسل حاوی عوامل قوی ضدمیکروب و نیز حاوی هورمونهای نباتی و هورمونهایی از مشتقات استروژن است.
شهد
üشهد یا مایعی حاوی قند است که توسط درختان و گلها تولید میگردد که یا به منظور جذب حشرات گرده افشان و یا برای تغدیه جاندارانی که یا گیاه رابطه همیاری دارند استفاده میگردد.شهد توسط غدههایی که نکتاریز نامیده میشوند تولید میگردد.
عسل_1684236108_61027_7162_1116.zip0.64 MB |