پاورپوینت توصیه های تغذیه ای در ماه مبارک رمضان
شامل 12 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش
فهرست برخی از مطالب:
چگونگی روزه گرفتن در ماه رمضان
نکات تغذیه ای در وعده سحری:
نکات تغذیه ای در وعده افطاری
نکات تغذیه ای در وعده شام
نکاتی ویژه بیماران
چند توصیه برای دیابتی ها :
نکات پایانی
بخشی از متن فایل پاورپوینت:
چگونگی روزه گرفتن در ماه رمضان
روزه گرفتن در ماه مبارك رمضان منافع معنوي، فيزيكي، روحي و اجتماعي به همراه دارد، ضمن اينكه بايد رعايت نكات پزشكي و نحوه تغذيه نيز مورد توجه قرار گيرد. بنابراين نياز به مصرف غذاي زياد هنگام افطار و سحر نيست، بلكه آنچه مهم است نحوه رژيم غذايي در اين ماه است.
بدن مكانيسم هاي تنظيم كننده اي دارد كه در طي روزه داري فعال مي شوند و سوخته شدن مؤثر چربي بدن در اين ماه رخ مي دهد. يك رژيم غذايي متعادل براي حفظ سلامت و فعاليت فرد در طي ماه رمضان كافي است. اختلالات بوجود آمده در اين ماه ناشي از مصرف زياده از حد غذا، مصرف نامتعادل غذا و خواب كم است.
توصیه های تغذیه ای در ماه مبارک رمضان_1684223636_60984_7162_1147.zip0.99 MB |