پاورپوینت اپيدميولوژی تغذيه
 پاورپوینت اپيدميولوژی تغذيه

پاورپوینت اپيدميولوژی تغذيه

هدف درس آشنا کردن دانشجويان به اهميت تغذيه در سبب شناسی و توزيع بيماريها و آسيب ها در جامعه

شامل 43 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش

فهرست برخی از مطالب:

اهميت تغذيه در بهداشت عمومی و سلامت

مفاهيم و محتوای تغذيه

برهم کنش ميزبان (بدن)، محيط (خوراک) و عامل بيماريزا (ماده مغذی)

مدل چرخ: برهم کنش ميزبان با محيط

گروه بندی سوءتغذيه

گروه بندی کمی تغذيه اوليه يا برونزا

علت سوءتغذيه ثانويه يا درونزا

بيماريهای وابسته به تغذيه


بخشی از متن فایل پاورپوینت:

اهميت تغذيه در بهداشت عمومی و سلامت

پيشينه:

  • J. Lind (1747) – اسکوربت
  • Takaki (1886) – بری بری
  • Goldberger (1913) - پلاگرا
فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

اپيدميولوژی تغذيه_1684217595_60933_7162_1198.zip3.92 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 20,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت