پاورپوینت سركه
شامل 28 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش
فهرست برخی از مطالب:
تعريف سركه
( تعریف cider )
مراحل کلی ساخت سرکه
سركه هاي طبيعي و سركه هاي مصنوعي
واکنشهای شیمیایی در تخمیر
فشرده اي از روشهاي ساخت سركه سيب
تولید سرکه به روش صنعتی
خرد و پرس کردن
تولید سرکه به روش صنعتی
خرد و پرس کردن
اسیدیته و PH
دی اکسید سولفور:
مقایسه مقادیر در دو نوع سرکه سیب
تخمير
رسیدن
بعد از تخمير
پرکردن
مشکلات زیر در مورد cider می تواند رخ دهد
بخشی از متن فایل پاورپوینت:
تعريف سركه
براي سركه در صنايع مختلف تعاريف كم و بيش متفاوتي عنوان شده است. كه از نقطه نظرهاي مختلفي بيان گرديده اند ولي آنچه همگان بر آن نظر دارند اينست كه : سركه فراورده ايست كه در نتيجه ي تخمير الكل و سپس تخمير استيكي مايعات قند دار در اثر فعل و انفعالات باكتريهاي موجود در مايع حاصل ميشود
اسامی زیادی برای سرکه وجود دارد در فرانسه Cider است در اسپانیا Sidra است در آلمان Apfelwein است در حقیقت کلمه Cider تصور می شود که از یونان یا حتی از منابع عبری سرچشمه گرفته است
serke_1683875325_60835_7162_1574.zip0.99 MB |