آخرین محصولات
پاورپوینت درس دوازدهم پیام های آسمان پایه ی نهم دوره ی اول متوسطه
پاورپوینت درس یازدهم پیام های آسمان پایه ی نهم دوره ی اول متوسطه
پاورپوینت درس دهم پیام های آسمان پایه ی نهم دوره ی اول متوسطه
پاورپوینت درس نهم پیام های آسمان پایه ی نهم دوره ی اول متوسطه
پاورپوینت درس هشتم پیام های آسمان پایه ی نهم دوره ی اول متوسطه
پاورپوینت روشهاي تشخيص سلامت مواد غذايي
پاورپوینت روشهاي تشخيص سلامت مواد غذايي
شامل 25 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش
فهرست برخی از مطالب:
مشخصات برنج خوب
مشخصات گوشت
فساد ماهي و روشهاي تشخيص آن
مشخصات ماهي تازه
مشخصات ماهي گنديده و فاسد
مشخصات ماهي منجمد
بازرسي بهداشتي گوشت مرغ
آلودگي تخم مرغ
تخم مرغ هايي كه داراي نواقص زير باشند بايد از مصرف خارج گردند:
بازرسي كنسروها
بازرسي محتويات قوطي كنسرو
بخشی از متن فایل پاورپوینت:
مشخصات برنج خوب
- برنج خوب برنجي است كه دانه ها يكدست و حالت شيشه اي توپر،بدون داشتن دانه هاي سفيد و خرده باشد.
- نوك برنج نبايد حالت سفيد داشته باشد.
- برنج پخته در مقايسه با برنج خام بايد سفيد رنگ ،كشيده،دانه ها يك اندازه و داراي طعم و بو و رنگ مناسب باشد.
- تفاوت برنج ايراني و پاكستاني:برنج پاكستاني حالت شيشه اي دارند و دانه ها اگر در نور بگيريم از پشت سايه مي اندازد ولي برنج ايراني حالت شيشه اي توپر دارد و از پشت سايه نمي اندازد.
فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید
salamat-mavad-ghazaei_1682828252_60207_7162_1401.zip2.09 MB |
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد
دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 15,000 تومان
پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت