تحقیق باموضوع
صنايع غذايي
22صفحه قالب ورد قابل ویرایش
بخشی ازمتن:
مصرف كنندگان به طور روز افزون براي مسايلي همچون كيفيت، بهداشت و ايمني مواد غذايي که مي خورند يا مي آشامند، اهميت بيشتري قايل مي شوند.
تضمين كيفيت و سلامت به عنوان مساله اي كليدي براي رقابت در صحنه صنايع غذايي و بقاي شركتهايي همچون توليد كنندگان مواد غذايي و شركتهاي تجاري حايز اهميت مي باشد. بنابراين مديريت ريسك براي تمامي كساني كه در زنجيره توليد مواد غذايي دخيل هستند، از كشاورزان، صيادان و باغداران گرفته تا تهيه كنندگان مواد غذايي، فروشندگان، توزيع كنندگان و شركتهاي حمل و نقل و ذخيره مواد غذايي به عنوان نيازي اساسي به حساب مي آيند.
مديريت ريسك براي تمامي كساني كه در قسمتهاي مختلف چرخه صنايع غذايي جهت تضمين كيفيت و سلامت مواد غذايي تلاش مي كنند و همچنين كساني كه خواستار داشتن حضوري رقابتي در اين بازار مي باشند، مهم و كليدي است. اين زنجيره مي تواند شامل تهيه كنندگان مواد غذايي، صنايع بسته بندي، توليد كنندگان تجهيزات و مواد شيميايي و حتي ارايه دهندگان خدمات همچون شركتهاي تداركاتي و حمل و نقل باشد.
-
صنعتي جهاني
زنجيره تهيه و عرضه در سراسر دنيا گسترده شده و توزيع مواد غذايي و فروش آن در سطح بين المللي مطرح گرديده است. اين مساله سبب گرديده كه مصرف كنندگان، مواد غذايي مورد نياز خود را با دقت و توجه بيشتري انتخاب كنند.
-
زماني كه حوادث در سطح ملي و يا بين المللي دهه گذشته را نيز به اين موضوع اضافه كنيم، درك اين مساله كه امروزه توجه مصرف كننده و نيز توجه رسانه ها به چه چيزي معطوف است، بيشتر مشخص مي گردد.
-
حصول اطمينان
سازمانها و مصرف كنندگان نيز زماني كه خواهان جامه عمل پوشاندن و اخذ تضمين در تقاضاهاي خود هستند، به سازمانهاي مطمئن و مورد اطمينان رجوع مي كنند. حال، سازمانها از طريق نشان دادن اين مساله كه سازمانهايي پي گير و هوشيار هستند و در تمامي مراحل اين پروسه داراي سيستم مديريتي اثر بخش مي باشند مي توانند اين اطمينان را كسب كنند.
-
چنين سازمانهايي داراي رويكرد مديريت ريسك گسترده و گواهي اثبات آن مي باشند. گواهينامه استاندارهاي شناخته شده ملي و بين المللي، اجراي بهترين تكنيكها را تضمين نموده و آن را در معرض توجه سازمانها و مصرف كنندگان قرار مي دهد.
-
همكاري با DNVدر:
- گواهي سيستم مديريت ايمني تغذيه دام و مواد غذايي، كه رويكرد سازمان شما را از شيوه سنتي آزمون كيفيت به شيوه تفكر پيشگيرانه سوق مي دهد(ISO 22000 , HACCP).
-
- استانداردهاي خرده فروشي و تهيه کنندگان غذا، که به منظور مطابقت با نيازهاي مصرف كنندگان و نيز با تکيه بر توليدات و فرآيندهايي همچون GMP/GHPطراحي شده اند.(BRC food-BRC IOP, IFS, GMP FEFCO, GMP PDV, FAMI QS, FPA SAFE, EurepGAP).
-
- گواهي سيستم مديريت، كه نشان دهنده كيفيت و سلامت در محصول، فرآيندهاي سازگار با محيط زيست و سلامت و ايمني براي كارمندان در سازمان شما مي باشد. (به عنوان مثال ISO9001, ISO 14001, OHSAS18001, ISO22000).
-
- گواهينامه CSRو پايداري، كه موجب ايجاد اطمينان و رضايت در مصرف كنندگان از طريق اثبات پايداري در فرآيندهاي کسب و کار سازمان مي گردد.
-
- گواهينامه اختياري محصول كه سلامت و كيفيت را تضمين نموده و محصول شما را به عنوان محصولي منحصر به فرد معرفي مي كند.
-
- گواهينامه قابليت رديابي كه فعاليتهاي تمامي شركتهاي توليدي و خدماتي دخيل در تهيه و ارايه مواد غذايي را در بر گرفته و تمامي جنبه هاي آن را مورد پشتيباني قرار مي دهد.
-
فهرست برخی ازمطالب:
صنايع غذايي_1588822828_40341_7162_1549.zip0.06 MB |