توضیحات:
تحقیق باموضوع واحد توليدي
41صفحه قالب ورد قابل ویرایش
بخشی ازمتن:
بخش اول: كليات
- مقدمه اي در مورد معرفي واحد توليدي
واحد توليدي آرد ستاره به مساحت 2m7800 واقع در تهران خيابان شهيد رجائي خيابان ستاره، توليد آرد خود را به ظرفيت 30 هزار تن در سال از سال 1342 شروع كرده است. محصول در دو نوع آرد ستاره درجه 2 (درصد سبوس گيري 19 درصد) و آرد سبوس گرفته (درصد سبوس گيري 13 درصد) منطبق بر استاندارد ملي به شماره 103 و 2393 به روش والسي توليد مي شود. اين واحد توليدي به مديريت عامل سيد محمدرضا مرتضوي و داشتن نيروهاي متخصص شامل خانم الهام عباسي مسئول كنترل كيفيت با مدرك مهندسي صنايع غذايي، آقاي سيد احمد حيدري مدير توليد با مدرك شيمي و خانم ركسانا نادرنيا مدير فني با مدرك مهندسي مكانيك و تعداد 35 كارگر از حداكثر توان خود جهت توليد محصول با كيفيت مطلوب بهره مي برد ماده اوليه و محصول در كليه مراحل توليد و فرآوري كنترل شده و آزمايشات لازم برروي آنها در بخش ميكروبي و شيمي انجام مي شود.
اين كارخانه با داشتن پروانه تأسيس و بهره برداري به شمارة 4251، در تيرناه سال 1382 موفق به اخذ پروانه هاي ساخت محصول به شماره 17942 – آرد ستاره درجه 2 و 17943 – آرد سبوس گرفته از طرف وزارت بهداشت گرديد.
بسته بندي محصول در كيسه هاي پلي پروپيلني 40 كيلوگرمي انجام شده و اتيكت كارخانه شامل اطلاعاتي مانند تاريخ توليد، نام محصول، پروانه ساخت است. گندم از طريق شركت حمل و نقل آرد و گندم ايران از طرف اداره غله و آرد استان تهارن به كارخانه منتقل و آرد توليدي توسط همان اداره حمل مي شود.
فهرست برخی ازمطالب:
4-3-2: مدير كارخانه. 11
فصل سوم: مستندات نظام كيفيت.. 12
روش اجرايي رسيدگي به شكايات مشتريان.. 16
تدوين و تنظيم مشخصات فني و استانداردهاي كارخانه اي.. 17
بخش پنجم: بازرسي و آزمايش مواد، قطعات و محصولات.. 22
2-6- وضعيت بازرسي و آزمايش مواد، قطعات و محصولات.. 28
بخش هفتم: امكانات آزمايشگاهي و كنترل و بازرسي، آزمون و اندازه گيري 29
بخش نهم: آموزش كاركنان.. 40
فصل 10- كاربرد فنون آماري.. 41
یک واحد تولیدی_1583388624_38412_7162_1852.zip0.03 MB |