توضیحات:
تحقیق باموضوع راهكارهاي توسعه نيروي انساني نخبه و پيشگيري از فرار مغزها
95صفحه قالب ورد قابل ویرایش
بخشی ازمتن:
فصل اول
كليات و روش تحقيق
مقدمه:
در سالهاي اخير گرايشها و اقدامات جديدي به منظور حفظ سرمايه انساني نخبگان در كشور ظهور يافته است. از آنجا كه نگاه غالب در اين موارد نگاه دستگاهي و بخشي بوده است، برنامهريزيها در اين زمينه فاقد جامعنگري است. موضوع تحقيق حاضر بررسي راهكارهاي توسعه منابع انساني نخبه و پيشگيري از مهاجرت نخبگان است. در حقيقت هم وجه ايجابي (جذب و توسعه منابع انساني نخبه) و هم وجه سلبي پديده (مهاجرت نخبگان) مورد نظر قرار گرفته است. از آنجا كه اين مسأله داراي ابعاد فرهنگي، اجتماعي سياسي و اقتصادي و مديريتي و حقوقي و… است پژوهش حاضر تلاش دارد با نگاهي همه سونگر ضمن بهرهگيري از مطالعات انجام شده در همة حوزههاي تخصصي به مجموعهاي از راهكارهاي معين دست پيدا كند.
هدف تحقيق:
استخراج و تدوين خطوط راهنماي عملي و روشن براي حفظ و جذب نخبگان و بهرهگيري از سرمايه انساني نخبگان از درون مطالعات انجام شده و فراتحليل مطالعات موجود در كشور از جمله مطالعات مرتبط با تدوين سند فرابخشي «حفظ و استفاده بهينه از نخبگان» هدف اصلي اين تحقيق است.
نوع تحقيق:
در اين تحقيق از كلية انواع تحقيقات بنيادين و كاربردي بهرهبرداري ميشود اما با عنايت به اينكه در نظر است راهكارهاي جذب منابع انساني نخبه و پيشگيري از مهاجرت نخبگان با رويكردي كاربردي دستهبندي و تركيب شوند اين تحقيق از نوع «كاربردي » تلقي ميشود و ميتواند مبناي تصميمسازي و تصميمگيري قرار گيرد. از نظر سطح تحليل نيز اين تحقيق توصيفي است و به علتيابي نميپردازد. ضمن آنكه اين تحقيق بصورت مقطعي و براي يك بار انجام ميشود.
روش تحقيق
روش تحقيق حاضر كيفي است و در آن از فراتحليل (Meta Analysis) استفاده شده است. دادههاي كيفي به صورت توصيفي طبقهبندي و ارائه شدهاند. همچنين تلاش شده است تصوير كلان فراتحليل از طريق استخراج و تدوين برخي نكات به صورت دادههاي كمّي توصيفي بيان شوند.
فراتحليل روشي است كه به كمك آن ميتوان تفاوتهاي موجود در تحقيقات انجام شده را استنتاج كرد و در رسيدن به نتايج كلي و كاربردي از آن بهره جست… در روش فراتحليل ابتدا از طريق شكستن اجزاي كل به ماوراء و فراتر از كل اوليه ميرسيم، سپس تحليل اوليه را به نحوي منتقل يا تبديل ميكنيم كه يافتههاي نامناسب در چارچوبي قابل قبول قرار گيرند و سرانجام، تحليلهاي تركيب شده اطلاعاتي را نشان دهند كه اطلاعات اوليه نشان نداده باشند. در عمل، ابتدا اطلاعات از منابع اوليه استخراج و سپس با يكديگر تركيب ميشوند و سرانجام يك كل جديد را تشكيل ميدهند. (دلاور، علي: 288)
فهرست برخی ازمطالب:
چكيده تحقيق
فصل اول- كليات وروش تحقيق
فصل دوم- بررسي ادبيات تحقيق
فصل سوم- يافتههاي پژوهشي
فصل چهارم – نتيجه گيري و پيشنهادات
منابع و مآخذ
پيوستها
پيوست 1- تلخيص دادههاي روششناسي و محتوايي
راهكارهاي توسعه نيروي انساني نخبه و پيشگيري از فرار مغزها 95 ص_1581827527_37134_7162_1119.zip0.10 MB |