پاورپوینت آنزیم بری و بلانچینگ
پاورپوینت آنزیم بری و بلانچینگ

پاورپوینت آنزیم بری و بلانچینگ

شامل 21 اسلاید و درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش

فهرست برخی از مطالب:

تاریخچه نگهداری مواد غذایی

آنزیم چیست

بلانچینگ چیست؟

بلانچينگ با آب داغ يا آب جوش

و... .

بخشی از متن پاورپوینت:

تاریخچه نگهداری مواد غذایی

  • يخ زدن و نگهداري مواد غذايي با استفاده از سرما از روش هاي بسيار قديمي است. در قرن 19 مخلوط يخ و نمک جهت ايجاد دماي پايين تر از يخ خالص معمول گرديد.
  • در سال 1920 کلارنس بردسي (clarence birdseye) تحقيقات گسترده اي در زمينه فرآيند انجماد سريع تجهيزات فرآيند هاي يخ زده و بسته بندي مواد غذايي منجمد انجام داد
  • و پس از چند سال واحدهاي فريزر خانگي ابداع شد و امروزه به دليل زندگي در جوامع صنعتي و صرفه جويي در وقت، روش انجماد کردن مواد غذايي به سرعت رو به گسترش است.
فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

آنزیم بری و بلانچینگ_1701066631_63964_7162_1149.zip0.43 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 20,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت