پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز
پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز

پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز

شامل 20 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش

فهرست برخی از مطالب:

  1. دلایل استفاده از روش های آنزیمی
  2. آنزیم ها ومنابع آن
  3. تولید اسیدی –آنزیمی شربت گلوکز
  4. تولید آنزیمی –آنزیمی شربت گلوکز
  5. خصوصیات رئولوژیکی
  6. منابع نشاسته


بخشی از متن فایل پاورپوینت:
دلایل استفاده از روش های آنزیمی

  • روش اسیدی DE=55
  • بالاتر ازDE=55 شربت تیره و تلخ می شود
  • امکان انجام فرایند برگشت در محیط اسیدی و تولید دی ساکاریدهای برگشتی (مانند ایزومالتوز و جنتیوبیوز) .
  • انجام واکنش میلارد و کاراملیزاسیون و تولید هیدروکسی متیل فورفورال که باعث تیره رنگ شدن شربت می شود .
  • افزایش خاکستر شربت طی خنثی سازی
  • نیاز به دستگاه های مقاوم به خوردگی
  • اهمیت استفاده ازآنزیم ها در این است که واکنش های بین ملکولی رخ نداده و در نتیجه تشکیل رنگ و ایجاد مزه تلخ در اثر فراورده های تجزیه ای حاصل از گرما دیده نمی شود .فرایند نسبتاً آرام بوده
فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

تولید آنزیمی شربت گلوکز_1698671053_63668_7162_1947.zip3.08 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 20,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت