پاورپوینت تلغیظ شربت
پاورپوینت تلغیظ شربت

پاورپوینت تلغیظ شربت

شامل 36 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش

فهرست برخی از مطالب:

تلغیظ شربت

بازده اقتصادی بخار در اواپراتورهای چند مر حله ای

صرفه جویی در بخار مصرفی در دستگاههای تبخیر کننده

کنترل عملیات تغلیظ شربت

بعضی از علل افت قلیائیت شربت در اواپراتورها

راههای پیشگیری ازتشکیل رسوبات در لوله های مبدل حرارتی اواپراتورها

و... .


بخشی از متن فایل پاورپوینت:

تلغیظ شربت

  • شربتی که پس از فرایند تصفیه بدست می آید ، اصطلاحا شربت رقیق
    ( thin juice)گفته می شود. این شربت برای مثال درصد ماده خشک محلول حدود 16 – 12 درصد وجه خلوص حدود 93-90 درصد را دارد. البته خصوصیات شربت مذکور در کارخانه های مختلف تفاوت داشته و از جمله در کشورهای پیشرفته صنعتی به علت اعمال روشهای تکمیلی در مرحله تصفیه ، شربت با درجه خلوص بالاتری حاصل می شود. به هر حال با توجه به غلظت کم شربت رقیق ، قبل از انتقال آن به مرحله طباخی باید که آنرا غلیظ کرده و به شربت غلیظ ( think juice ) با غلظتی حدود 70-50 ( غالبا حدود 65-60 ) تبدیل کرد. عمل تغلیظ شربت در دستگاههای تبخیر کننده یا تغلیظ کننده یا اواپراتور ( evaporators) صورت می گیرد و معمولا عمل مذکور به صورت مداوم و تحت خلأ و با استفاده از بخار می باشد. امروزه دستگاههای تبخیر گننده یک مرحله ای کاربردی چندانی در تلغیظ شربت رقیق نداشته و از تبخیر دستگاههای تبخیر کننده های چند مرحله ای ( multiple effect evaporators) استفاده می شود .
  • در این بخش ابتدا به صورت اجمالی نگاهی به انواع دستگاههای تبخیر کننده می شود.
فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

تلغیظ شربت_1698597980_63459_7162_1274.zip0.51 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 20,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت