پاورپوینت ژلاتين ماهي
پاورپوینت ژلاتين ماهي

پاورپوینت ژلاتين ماهي

شامل 45 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش

فهرست برخی از مطالب:

چكيده

مقدمه

كلاژن و ژلاتين

ژلاتين ماهي

3.2. ويژگيهاي شيميايي، فيزيكي شيميايي، وظيفهاي از ژلاتين ماهي

3.2.1. ويژگيهاي ساختاري و شيميايي

ويژگيهاي جريان و تشكيل مواد

ويژگيهاي امولسيونسازي و كفسازي

ويژگيهاي ساخت غشاء

خصوصيات حسي

كاربردهاي ژلاتين ماهي

چالشهاي مربوط به ژلاتين ماهي

موجوديت ناكافي مواد خام

و... .

بخشی از متن فایل پاورپوینت:

چكيده

غذا و صنعت داروسازي در سراسر دنيا شاهد تقاضاي روزافزوني براي كلاژن و ژلاتين ميباشد. ژلاتينهاي پستانداران (وابسته به خوك و گاو) كه به عنوان محبوبترين و گستردهترين نوع ژلاتين مورد استفاده قرار ميگيرد، مبحثي است كه مورد اجبار و شك و ترديد اساسي در مصرف كنندگان قرار گرفته است و اين شك و ترديدها به علت مربوط بودن به سلامت و مباحث فرهنگي اجتماعي است، ميباشد. ژلاتين ماهي (مخصوصاً ماهيهاي آب گرم) خصوصيات مشابهي را با ژلاتين خوكي (Porcine) دارند و ممكن است به عنوان جايگزيني براي ژلاتين پستانداران در جهت استفاده از آنها در محصولات غذايي بكار روند. توليد و استفاده از ژلاتين ماهي نه تنها نياز مصرف كننده را ارضا ميكند، بلكه به عنوان ابزاري در جهت استفاده از برخي از فرآوردههاي فرعي صنعت ماهيگيري بكار ميرود. اين مرور بر روي خصوصيات منحصر به فرد، مزايا، اجبارات و چالشهايي كه در توليد و استفاده از ژلاتين ماهي موجود ميباشد و در جهت فراهم آوردن يك ديد جامع و يك بينش عميقتر بر روي عناصر غذايي مهم عمل ميكند، همانطور كه دورنهايي است براي بهرهبرداري بازرگاني در آينده و راهنمايي است براي مطالعات آينده.

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

ژلاتين ماهي_1685187225_61283_7162_1562.zip0.09 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 20,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت