پاورپوینت محصولات شیر اسیدی شده (ترش شده)
پاورپوینت محصولات شیر اسیدی شده (ترش شده)

پاورپوینت محصولات شیر اسیدی شده (ترش شده)

شامل 25 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش

فهرست برخی از مطالب:

::: مقدمه :::

اهمیت :::

انواع :

تکنولوژی تولید ماست:

1 ) کشت های آغازگر:

2 ) آماده سازی کشت:

3 ) استاندارد کردن ماده خشک:

4) حذف آب با تبخیر:

5 ) حذف آب با فیلتراسیون غشایی :

6) افزودن پودر شیرخشک یا کنسانتره

7 ) هواگیری:

8 ) هموژنیزاسیون:

9 ) فرآیند حرارتی:

10 ) تلقیح:

11 ) تخمیر:

12 ) سرد کردن:

13 ) افزودنی ها:

14 ) نگهداری:

15 ) برچسب زنی:

16 ) انبارکردن و انتقال :

تکنولوژی تولید کفیر:

توليد دوغ كره

تکنولوژی توليد :


بخشی از متن فایل پاورپوینت:

::: مقدمه :::

محصولات شیر اسیدی شده از شیر پاستوریزه یا خامه پاستوریزه تهیه میشود . همه محصولات شیر اسیدی شده دارای یک خصوصیت مشترک هستند آن هم حضور اسید لاکتیک تشکیل شده بوده که منتهی به انعقاد پروتئین شیر می شود .

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

محصولات شیر اسیدی شده (ترش شده)_1684667202_61162_7162_1381.zip1.33 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 15,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت