پاورپوینت شکلات و انواع آن
پاورپوینت شکلات و انواع آن

پاورپوینت شکلات و انواع آن

شامل 69 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش

فهرست برخی از مطالب:

تاريخچه شكلات

تعريف شكلات:

شكلات ساده:

شكلات تيره(تلخ):

شكلات شيري:

شكلات سفيد:

  • مخلوط كردن مواداوليه در خميرگير (mixing):
  • تصفيه كردن(refining)

تصفيه كننده پنج غلتكي:

مخلوط كردن ثانويه مواد در ميكسرها(mixing)

ورز دادن شكلات در دستگاه كنچ: (counching)

تمپرينگ شكلات (pre- cristalization or tempering)

پنينگ(paning)

و... .


بخشی از متن فایل پاورپوینت:

شكلات يكي از پر مصرف ترين مواد خوراكي جهان است. كافي است در نظر آوريم كه اروپايي ها بطور متوسط سالانه 9 كيلو شكلات مي خورند و اين رقم در سال به بيش از 2 ميليون تن در سال مي رسد.يك پوند شكلات ( معادل 59/453 گرم) در حدود 2515 كيلو كالري انرژي را تامين مي كند. تركيب متوسط شكلات به اين قرار است: پروتئين 8/4 درصد , چربي 5/32 درصد , كربوهيدرات 5/59 درصد و تئوبرومين 25/1 درصد.شكلات يك ماده مغذي است و به دليل طعم لذت بخش آن در ساير فرآورده هاي مختلف و به اشكال مختلف مورد استفاده قرار ميگيرد.

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

شکلات و انواع آن_1684666708_61155_7162_1916.zip0.55 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 25,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت