پاورپوینت خواص رئولوژیکی کره
پاورپوینت خواص رئولوژیکی کره

پاورپوینت خواص رئولوژیکی کره

شامل 16 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش

فهرست برخی از مطالب:

مقدمه:

ترکیبات تشکیل دهنده کره:

ماهیت آمفی پلاری:

تأثیر ترکیبات چربی شیر و ساختار فیزیکی ترکیبات بر قابلیت گسترش پذیری (SPREADABILITY ):

ساختار فیزیکی ترکیبات تشکیل دهنده چربی شیر:

اصلاح ساختار چربی:

1- ذوب و کریستالیزاسیون تری گلیسریدها:

2- هیدروژناسیون:

3- استریفیکاسیون داخلی:

4- کاهش کلسترول:

فرایندهای صورت گرفته بر روی کره به روش غیرمداوم:

کره زنی:

2- شستشو:

3- نمک زنی:

4- مالش دهی (WORKING):

5- بسته بندی

منابع:


بخشی از متن فایل پاورپوینت:

مقدمه:

برای بدست آوردن کره ای با خواص رئولوژیکی

مناسب باید از سوپه ترکیب چربی شیر در فصول

مختلف توجه نمود و از سری دیگر پارامترهای

مختلف فرآیند را دراین راستا تنظیم نمود.

خواص رئولوژیکی کره همان ویژگی های

بافتی کره ای از جمله ویسکوزیته و حالت

پخش شدن کره بر روی نان و قابلیت

گسترش پذیری و .... می باشد.

ترکیبات تشکیل دهنده و ساختار فیزیکی ترکیبات و فرآیندهای

صورت گرفته بر روی کره از جمله فرآیند کره زنی، نمک زنی،

و مالش دهی (WORKING) بر روی این ویژگی ها تأثیر گذراند.

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

خواص رئولوژیکی کره_1684665765_61146_7162_1730.zip0.39 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 10,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت