پاورپوینت بهداشت مواد غذايي
پاورپوینت بهداشت مواد غذايي

پاورپوینت بهداشت مواد غذايي

شامل 72 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش

فهرست برخی از مطالب:

اصول و روش هاي نگهداري مواد غذايي

2 - استفاده از سرما و انجماد :

3- استفاده از روش خشك كردن :

4 - استفاده از مواد شيميايي:

5 - استفاده از غليظ كردن :

6- دود دادن مواد غذايي :

7- استفاده از اشعه :

8- استفاده از انبار و سيلو :

9- استفاده از تخمير :

شرايط نگهداري چند نمونه مواد غذايي در انبار

1- نگهداري غذاي كنسرو شده :

2- نگهداري روغن جامد ومايع :

3- نگهداري غلات و حبوبات :

4- نگهداري نان :

و... .


بخشی از متن فایل پاورپوینت:


تعريف غذا : به كليه مواد خوردني ، آشاميدني كه بوسيله موجودات زنده مصرف و به عنوان منبعي از انرژي و مواد مغذي به مصرف سوخت و ساز بدن مي رسد غذا گفته مي شود .

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

بهداشت مواد غذايي_1684390113_61098_7162_1739.zip0.04 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 25,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت