پاورپوینت توصیه های تغذیه ای در ماه مبارک رمضان
پاورپوینت توصیه های تغذیه ای در ماه مبارک رمضان

پاورپوینت توصیه های تغذیه ای در ماه مبارک رمضان

شامل 12 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش

فهرست برخی از مطالب:

چگونگی روزه گرفتن در ماه رمضان

نکات تغذیه ای در وعده سحری:

نکات تغذیه ای در وعده افطاری

نکات تغذیه ای در وعده شام

نکاتی ویژه بیماران

چند توصیه برای دیابتی ها :

نکات پایانی

بخشی از متن فایل پاورپوینت:

چگونگی روزه گرفتن در ماه رمضان


روزه گرفتن در ماه مبارك رمضان منافع معنوي، فيزيكي، روحي و اجتماعي به همراه دارد، ضمن اينكه بايد رعايت نكات پزشكي و نحوه تغذيه نيز مورد توجه قرار گيرد. بنابراين نياز به مصرف غذاي زياد هنگام افطار و سحر نيست، بلكه آنچه مهم است نحوه رژيم غذايي در اين ماه است.

بدن مكانيسم هاي تنظيم كننده اي دارد كه در طي روزه داري فعال مي شوند و سوخته شدن مؤثر چربي بدن در اين ماه رخ مي دهد. يك رژيم غذايي متعادل براي حفظ سلامت و فعاليت فرد در طي ماه رمضان كافي است. اختلالات بوجود آمده در اين ماه ناشي از مصرف زياده از حد غذا، مصرف نامتعادل غذا و خواب كم است.

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

توصیه های تغذیه ای در ماه مبارک رمضان_1684223636_60984_7162_1147.zip0.99 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 10,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت