پاورپوینت ضرورت استفاده از نمکهای تصفیه شده یددار
پاورپوینت ضرورت استفاده از نمکهای تصفیه شده یددار

پاورپوینت ضرورت استفاده از نمکهای تصفیه شده یددار

شامل 24 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش

فهرست برخی از مطالب:

پيرامون نمك طعام

منابع استخراج نمك

ناخالصيهاي موجود در نمك

ناخالصيهاي فلزات سنگين

توليد نمك خوراكي در ايران

عوارض مصرف نمكهاي تصفيه نشده

روش مكانيزه توليد نمك تصفيه

خصوصيات فيزيكي و شيميايي نمكهاي تصفيه شده

يد دار كردن نمك

وضعيت ايران در 20 سال گذشته

يد چيست ؟

منابع غذايي يد

اهميت دريافت كافي يد

اختلالات ناشي از كمبود يد

اثرات اجتماعي اقتصادي كمبود يد

برنامه كشوري مبارزه با اختلالات ناشي از كمبود يد

چند توصيه پيرامون نحوه مصرف و نگهداري نمكهاي تصفيه اي


بخشی از متن فایل پاورپوینت:

پيرامون نمك طعام

- يك ماده شيميايي به صورت بلورهاي سفيد مکعبي شکل با دانه هاي ريز يا پودر شور مزه بدون پوست

- از فرمول Nacl تبعيت مي كند

  • اين ماده شيميايي جاي خاصي در سفره روزانه ما دارد و در قرآن با نام شوري هم آمده است. در احاديث هم توصيه شده در شروع هر وعده غذائي بهتر است که اول مقدار کمي نمک بخوريم.

كاربرد نمك در صنايع غذايي


  • نمک ، علاوه بر اين که طعم خوبي به مواد غذايي مي دهد از رشد ميکروارگانيسم هاي نامطلوب در محصول جلوگيري مي کند و بافتهاي محصول را هم محفوظ نگه مي دارد .
  • چربيها را در محصولاتي مثل سوسيس و کالباس پخش مي کند .
  • در ميوه ها و سبزي هاي کنسرو شده شرايط مناسبي را براي فعاليت ميکروارگانيسم هاي مطلوب ايجاد مي کند.
فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

salts_1682828995_60216_7162_1027.zip0.05 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 20,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت