پاورپوینت روشهاي تشخيص سلامت مواد غذايي
پاورپوینت روشهاي تشخيص سلامت مواد غذايي

پاورپوینت روشهاي تشخيص سلامت مواد غذايي

شامل 25 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش

فهرست برخی از مطالب:

مشخصات برنج خوب

مشخصات گوشت

فساد ماهي و روشهاي تشخيص آن

مشخصات ماهي تازه

مشخصات ماهي گنديده و فاسد

مشخصات ماهي منجمد

بازرسي بهداشتي گوشت مرغ

آلودگي تخم مرغ

تخم مرغ هايي كه داراي نواقص زير باشند بايد از مصرف خارج گردند:

بازرسي كنسروها

بازرسي محتويات قوطي كنسرو

بخشی از متن فایل پاورپوینت:

مشخصات برنج خوب

  • برنج خوب برنجي است كه دانه ها يكدست و حالت شيشه اي توپر،بدون داشتن دانه هاي سفيد و خرده باشد.
  • نوك برنج نبايد حالت سفيد داشته باشد.
  • برنج پخته در مقايسه با برنج خام بايد سفيد رنگ ،كشيده،دانه ها يك اندازه و داراي طعم و بو و رنگ مناسب باشد.
  • تفاوت برنج ايراني و پاكستاني:برنج پاكستاني حالت شيشه اي دارند و دانه ها اگر در نور بگيريم از پشت سايه مي اندازد ولي برنج ايراني حالت شيشه اي توپر دارد و از پشت سايه نمي اندازد.
فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

salamat-mavad-ghazaei_1682828252_60207_7162_1401.zip2.09 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 15,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت