تحقیق باموضوع قوانين حيات در دنياي امروزي
تحقیق باموضوع قوانين حيات در دنياي امروزي

توضیحات:

تحقیق باموضوع قوانين حيات در دنياي امروزي

68صفحه قالب ورد قابل ویرایش

بخشی ازمتن:

در هر دوره اي از زندگي بشر ، از مجموع عملكرد مديريتي ، اقتصادي ، تكنولوژيكي و فكري ( عملكرد توليدي) قوانيني زاده مي شوند كه به همراه رفتارها و نيازهاي ذاتي بشر ، رفتارهايي از پيشينة تاريخي يك كشور در حيات امروزي آن و ارزش هاي اجتماعي مجموعة قوانيني را تشكيل مي دهند كه مي توان آنها را قوانين حيات ناميد .

لازمة زندگي شرافتمندانه ، مؤثر و رضامند شناخت اين قوانين است ، هر كس ، هر جامعه ، هر سازمان ، هر شركت ، هر دولت و هر ملتي اين قوانين را شناخت و ساختارها و قوانين مختلف اقتصادي ، فرهنگي ، دفاعي ، آموزشي ، سياسي ، پژوهشي ، مطالعاتي و غيره … خود را بر اساس آنها طراحي نمود و به آنها عمل كرد ، مي تواند در صحنه هاي مختلف داخلي و بين المللي نقشي داشته باشند . در غير اينصورت ، به وسيلة همان قوانين حيات نابود خواهد شد .

اگر يك كشور را جزئي از جهان بدانيم . بايد بپذيريم رفتارهايي خاصي كه درهر دوره از زمان بر جهان حاكمند، خواه ناخواه بر رفتارهاي مردم هر كشور تأثير مي گذارند .

امروز ، جهان با رشد و توسعة همه جانبة خود چنان باعث ارتباطات مختلف بين كشورها شده كه ديگر مرزهاي زميني مفهوم خود را از دست داده اند . هر فردي در هر نقطه اي از دنيا كه باشد ، يك شهروند جهاني محسوب مي شود و تشكيل جامعة جهاني واقعيتي انكارناپذير است و هيچ دولتي با تمام توانمنديهايش ، نمي تواند خواسته هاي خود را بر جامعة جهاني تحميل نمايد .

كشور ما نيز جزئي از اين جهان بوده و هست . اين كشور در كشاكش دوران ، زخم هاي كشنده اي خورده و شايد امروز هزاران مشكل و بيماري داشته باشد و اين ما هستيم كه بايد آنها را درمان كنيم تا زندگي زيبا ، لذتبخش ، رضامندي براي فرزندان آن بوجود آيد .

از طرف ديگر بررسي ساختار و رفتار اقتصادي جامعة ما ، اين حقيقت را آشكار مي سازد كه كشور ما از روي تصادف در مسير تحولات اقتصادي ، فرهنگي و شرايط جهان مدرن قرار گرفت ،زيرا كه اين تحولات و شرايط جديد حاصل تلاش و عملكرد مردم ما نبود . بهر حال اين مردم با تحولات جديد درگير شده و هم اكنون فرد و جامعة ايراني با سه مشكل عمده روبرو مي باشد . يكي فشار هاي ناشي از سنت و ساختارهاي مديريتي ، اقتصادي و فرهنگي برخاسته از آن و ديگر مدرنيزم و رفتارهاي مربوط . سومين چالش ، همان موضوع جهاني شدن و مسائل مربوط به آن مي باشد . در اين مقاله تلاش مي گردد كه با توجه به شيوه هاي توليد و رفتار اقتصادي مردم ايران كه كرج هم جزئي از آن مي باشد و مطالب پيش گفته ، به قوانين عمدة حيات در دنياي امروزي به طور مختصر اشاره هايي شود تا با شناخت اين قوانين بتوان در نظام تصميم گيري كلان و خرد كشور آنها را مد نظر قرار داد .


بسمه تعالي

قوانين عمده ي حيات در جهان امروزي

محقق و نويسنده : حبيب الله احمدي كارشناس ارشد دانشگاه تربيت حصارك كرج

بررسي تاريخ زندگي بشر از آغاز تا كنون ، اين واقعيت را اثبات مي نمايد كه منشأ همة تحولات زندگي او ، نتيجة كار وتلاش خود بشر مي باشد . هر جايي اين تلاش با آگاهي و خردگرايي بود بشر توانست از تفكر و عملكرد خود دست آورد مفيد و بيشتري نصيب خود بنمايد .

در تمام طول زندگي بشر به جزء در دوران اولية زندگي كه مي توانست نيازهاي خود را بطور فردي برطرف نمايد ، در تعبيري طول حيات خود تاكنون ، آنچه بشر بدست آورده و آنچه برايش رضامندي و مطلوبيت را فراهم نموده ، نتيجة تلاش جمعي بشر بوده است .

در جهان امروزي ، زندگي فردي مفهوم خود را ازدست داده و حتي انسان در تنهايي مطلق هم ، با عقل جمعي و تفكر آموخته از جمع ( فرهنگ) نصميم مي گيرد و رفتار مي نمايد . از طرف ديگر ، چنانچه اين عملكرد فكري و جسمي بشر داراي سامان و نظم مشخص و هدفمند نباشد عملكرد او به منظور پاسخ دهي به نيازهايش دچار اخلال و هرج و مرج مي شود و در اينجاست كه ايجاد سازمان هاي اجتماعي ضرورت پيدا مي كنند و براي رفع نيازهاي انسان بوجود مي آيند . زندگي امروز بشر ، طوري شده كه حتي قبل از تولد تا پس از مرگ شكل دهي افكار و رفتار و پاسخ دهي به نيازهايش را ، نظام هاي اجتماعي به عهده دارند . خود بشر هم ، چه بصورت كل جسمش و چه بصورت كوچكترين واحد تشكيل دهندة جسم او ، يك سازمان پويا محسوب مي گردد كه داراي نوآوري و آفرينش فكري است .

از طرف ديگر خود بشر فرزند نظام بزرگتري به نام منظومة شمسي است و انرژي مورد نياز زيست خود را به صورت مستقيم و غير مستقيم از آن مي گيرد .

فهرست برخی ازمطالب:

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

قوانين حيات در دنياي امروزي 70 ص_1583578613_38649_7162_1293.zip0.03 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 20,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت